افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت فرزین دستیار ویژه اقتصادی پزشکیان شد واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند

مدل افزایش حقوق کارگران تغییر می‌کند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: از طرح‌هایی درباره بهبود وضعیت مسکن کارگران خبر داد و گفت مجموعه‌ای از ایده‌ها در کمیسیون مطرح شده و اعضا امیدوارند در کوتاه‌مدت به راه‌حلی باثبات و قابل اجرا برسند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 20
کد خبر: ۲۹۴۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد فاطمی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با همشهری، در تشریح آخرین مباحث کمیسیون اجتماعی درباره وضعیت معیشتی کارگران، اظهار داشت: یکی از طرح‌های در دست بررسی، تغییر سازوکار تعیین دستمزد است. به‌گفته او، اتکا به افزایش سالانه حقوق دیگر پاسخگوی واقعیت‌های امروز اقتصاد نیست، زیرا تورم در کشور حالت ایستا ندارد و ماه‌به‌ماه تغییر می‌کند؛ موضوعی که قدرت خرید کارگران را به‌صورت جدی فرسایش می‌دهد.

وی افزود: پیشنهاد مطرح‌شده در کمیسیون این است که افزایش حقوق کارگران به‌جای یک‌بار در سال، سه‌بار در سال انجام شود تا فاصله دستمزد با فشار تورمی کاهش پیدا کند.

او تأکید کرد چنین تغییری می‌تواند به ایجاد نوعی توازن میان تورم و دستمزد کمک کند و اجازه ندهد سفره کارگران بیش از این کوچک شود.

نماینده مردم بابل در مجلس همچنین از طرح‌هایی درباره بهبود وضعیت مسکن کارگران خبر داد و گفت: مجموعه‌ای از ایده‌ها در کمیسیون مطرح شده و اعضا امیدوارند در کوتاه‌مدت به راه‌حلی باثبات و قابل اجرا برسند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به فشارهای معیشتی بر خانوارهای کارگری گفت ما به‌خوبی می‌دانیم مردم چه سختی‌هایی را تحمل می‌کنند، می‌دانیم سفره‌ها چطور کوچک شده و بسیاری از پدران خانواده از شرمندگی مقابل زن و فرزندشان رنج می‌برند. او تأکید کرد همه این دانسته‌ها باید در نهایت به تصمیمی منسجم میان قوا تبدیل شود؛ تصمیمی مبتنی بر هم‌افزایی و اولویت‌بندی درست تا بتوان با مشکلات اقتصادی موجود رویاروی شد.

کلمات کلیدی: کارگران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار